Hoppa till sidans innehåll

Tävlingsmöte 5. mars 17:00


TÄVLINGSMÖTE!!

Alla ERF'are tävlingsryttare, lektionsryttare, alla medlemmar är varmt välkomna på  tävlingsmöte söndag 5. mars kl 17 i kafeterian på Norra Mon.

TR - Tävlingsreglementet har lite ändringar och Marleen 
Dahlbeck ser till att vi blir uppdaterade!

Lag
Vilka vill vara med i lag? Hopp ponny? Hopp/dressyr häst? Vi vet väl redan helt säkert att vi har ett ponny hopplag på gång :-) några som vill tävla dressyr?  Så hur är det på hästsidan? Möt upp! 

Våra tävlingar 
Våra tävlingar startar med ett brak i april, då har vi en hopphelg! Vi vill ha många funktionärer och många startande! Ju fler funktionärer vi är, dess kortare pass kan man få. 

v16 2017-04-22  Eda vårhopp med div IV/1  Lokal tävling i Hoppning ponny
v16 2017-04-23 Eda vårhopp med div IV/1Lokal tävling i Hoppning ridhäst

v36 2017-09-10 Div II/2 Regional och lokal tävling i dressyr ponny


Klubbtävlingar
Vill du ha klubbtävlingar? Kom med, var med som funktionär och /eller deltagar. Funktionär och en klass en gång och endast tävla en annan, vi måste hjälpas åt. Och kom ihåg klubbtävlingar betyder inte klubbmästerskap! Förslag om ett klubbmästerskap, ett tillfälle, kanske en helg med båda dressyr och hoppning eller dela det på två helger. Lektionsryttare, säg till om ni vill vara med och tävla på våre klubbtävlingar, ni är så välkomna!

Vi kan ha klubbtävlingar, Pay & jumps, Pay & rides i tillägg, det ända som stoppar oss är oss själva om vi inte kan få fram arrangörer och funktionärer.


VARMT VÄLKOMNA!!

Uppdaterad: 20 APR 2017 15:45 Skribent: Siri Wylie
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Eda RF - Ridsport
Hålteberg Norra Mon
67392 Charlottenberg

Kontakt:
Tel: 0705422357
E-post: eda.ryttarforening@g...

Se all info